Aquarium laten plaatsen?

U wilt een aquarium laten plaatsen en u valt onder onze doelgroep dan kunt u een aanvraag indienen.

Wij nemen dan contact met u op en zullen u wensen inventariseren. Als dan blijkt dat u in aanmerking komt  dan zullen wij de benodigde zaken bij elkaar gaan zien te krijgen.

Zodra er een aquarium met alle toebehoren beschikbaar is, krijgt u van ons, als u aangegeven heeft zelf het onderhoud te gaan doen hiervoor de noodzakelijke informatie.

Het dagelijks onderhoud is makkelijk te leren en hoeft niet veel tijd te kosten mits goed wordt uitgevoerd. Het grote onderhoud is ook makkelijk te leren, maar vergt iets meer tijd.

Indien u dit wenst kunnen wij het groot onderhoud voor u uitvoeren. Hier rekenen wij wel een kleine vergoeding voor, die wij volledig investeren in de Visopvang.

Over het algemeen kunnen we stellen dat de kosten om een aquarium te houden niet hoog zijn.

De belangrijkste kosten zijn:

Voer, deze kosten zijn afhankelijk van, soort/type, hoeveelheid die u nodig heeft en leverancier maar gemiddeld zal dat ongeveer uit komen op slechts € 1,20 per vis per jaar.
Waterverversingen Dit is moeilijk aan te geven in een geld bedrag omdat dit afhaneklijk is van de grote van het aquarium, voor een behoorlijk aquarium komt dat op onveer 30 liter wer week.
Verlichting & Verwarming: Dit is weer afhankelijk van het type/soort verlichting u gebruikt en het wattage hiervan, ook het aantal uren dat de verlichting aan is speelt natuurlijk een rol Dit geldt ook voor de thermostaat oftwel de verwarming. U zult begrijpen dat de verwarming in een goed verwarmde ruimte minder aan zal zijn dan in een koudere ruimte.